Snabbt, snyggt
och enkelt

Full integration mot Bit-Net

Bit-Net har samma mål som oss på Minnestryck; Att hjälpa dig att spara tid. Tillsammans har vi nu tagit ett stort steg i den riktningen. Tack vare integrationen mellan våra system kan du som Bit-Net- användare på ett mycket tidseffektivt sätt, skapa snygga och proffsiga trycksaker.

Genom en enkel knapptryckning i Bit-Net får du tillgång till alla mallar i Minnestryck. Mallen du väljer fylls automatiskt med all relevant information från Bit-Net. Är det en agenda du skapar, läggs även psalmtexterna in. Det enda du behöver göra är att välja bilder.

När du är klar kan du skriva ut pdfen själv, eller låta oss på Minnestryck trycka den åt dig. Mycket smidigare än så blir det knappast!

Se själv

För att visa hur snabbt det går att skapa en agenda via Bit-Net, har vi gjort en liten film. Se själv! Klicka på pilarna i filmens nedre, högra hörn, för att se den på helskärm.

Integrera mera

Har du ett annat affärssystem men är intresserad av våra mallar? Vi tittar gärna på möjligheten att integrera mot ditt affärssystem. Kontakta oss för mer information.